Privata studentboenden, året runt

Som student kan man ha mer att tänka på än att leta boende. Tyvärr är det en stor del av studietiden och kan vara rätt krävande. Nedan visas lägenheter som hyrs ut året runt. Studenten behöver alltså inte flytta under sommaruppehållet utan kan bo kvar i lugn och ro. Gemensamt för alla boenden är det absoluta förbudet mot rökning.

Lybska gränd 4

Den här lägenheten ligger på övervåningen i en villa. Storleken är cirka 25 kvadratmeter och har egen toalett och dusch men tvättmaskin delas med hyresvärden på nedervåningen. Det tar fem minuter att gå till Uppsala universitet. Den är fullt möblerad och TV- och elkostnader ingår i hyran.

Södra murgatan 10

Det här är ingen lägenhet utan en liten stuga innanför murarna. Även här tar det fem minuter till universitetet och ligger centralt i Visby. Här är det fullt möblerat med fullt utrustat badrum, tvättmaskin och en alldeles egen uteplats. TV, bredband och elkostnader ingår i hyran och är ett året runt boende.

Artillerigatan 19

Önskas ett lyxigare studentboende är det Artillerigatan som gäller. Det är ett område med nybyggda lägenheter med gemensam pool och grillplatser. Vill man umgås är det här platsen. Med sina 32 kvadratmeter slår den här lägenheten de andra alternativen men kostnaden är även betydligt högre. Lägenheten är fullt möblerad och inga extra kostnader tillkommer. WIFI ingår och parkering finns att hyra för en extra kostnad.

Vårdklockaregatan 24

Önskas något mer historiskt och mysigt är en etagevåning inte fel. Lägenheten är en gammal biograf och ligger mitt inne i Visby. Med sina hela 105 kvadratmeter, utsikt över havet och två balkonger finns det ingen konkurrens. Nu får inte en person alla kvadratmeter för sig själv utan det finns tre sovrum och alla tre kommer hyras ut till studenter. El och bredband ingår men gemensamma utrymmen delas. Kan inte en havsutsikt vara värd att delas dock?

ADD YOUR COMMENT